Event Event Red Carpet Party @ Grand Hôtel Stockholm

Red Carpet Party @ Grand Hôtel Stockholm


23 oktober 2015

Info om eventet

  • 19.00 - 01.00
  • Södra Blasieholmshamnen 8
  • 20 år
  • GRATIS
  • Övrigt:

Beskrivning

Efter en underbar stämning på vår senaste poolfest har vi nu abonnerat fem stjärniga Grand Hôtel. Mer specifikt det lyxiga, "Room of mirrors". Med sin otroliga inredning, siktar vi nu på att ta även denna fest till skyarna.

Festligheterna börjar vid 19, vi kommer dock ha både professionella hår och make-up stylister på plats redan vid 17. Vill ni även ha en "personal shopper" är det något vi ordnar.
Som vi sagt från början så vill vi alltid lägga till det där lilla extra, därmed kan vi ordna exklusiva bilar som tar er till festen. Vi ordnar även Grand Hôtels rum och sviter till chockerande priser.
Vi kommer ha två olika Djs som levererar den grymmaste partymusiken. En DJ influgen från Detroit vid namn Kalia Troy och en svensk Dj vars namn vi släpper senare. På festen kommer vi även ha en känd artist som uppträder på vip avdelningen.


Vi kommer fylla stället med 400-500 personer, exakt siffra är ej satt.
Denna fest är helt gratis. Ja du läste rätt, ingen biljett behöver köpas. Du behöver enbart att ansöka om en plats på gästlistan, som kommer släppas inom en snar framtid. 

Med vänlig hälsning, 
Lost and Found

OSA 59.329561 18.075395

Fler evenemang