Patricia, verifierad nattklubb, lokal

Patricia


Söder mälarstrand, Kajplats 19, Stockholm

NATTKLUBB
Åldersgräns
20 / 23 år
(T)-bana
Mariatorget
Musik
House, hits, schlager, klassiker
Ingen gästlista

Översikt

SMOKE ROOM Gillar du livemusik? Då har du hittat rätt!! Fredag och lördag är det fullt ös på scenen inne i Smokeroom.

Fredagar och lördagar står våra populära ”båtband” för underhållningen. Från tidig kväll till sena vargtimmen är det fullt ös i baren. Coverlåtar, önskemusik, hårt, mjukt och bara kul är den röda tråden. Här inne är det ont om tomrum när festen är igång! ”Smokeroomveteranerna” kommer tidigt, det är kanske det som är tricket? Häng me bandet…!

MACHINEBAR -”Shit va folk” (vanligaste kommentaren när man kommer hit). Machinebar är i särklass en av de populäraste tillhållen när man är riktig festsugen. Att så mycket kul kan få plats på en sån liten yta.

All musik funkar här, bara det är svenskt eller schlager!! Önskemusik helt enkelt. Dessutom är baren ”toppad” med 2 bartenders som alltid har nåt kul på gång. En kväll är aldrig lik en annan, ibland är det fest med spex, presenter, shotrace, maskerad, kulspel, tokspel.

UTOMHUS BARER
Festbarometern skjuter i höjden varenda kväll, det finns bara ett alternativ: HÄNG PÅ!!! Under sommartid är Patricia ett av de bästa ställena med riktigt stora och bra utomhusbarer. Vårt fördäck har en stor bar med ”groggveranda” och sittplatser både babord och styrbord.

Inte alltför sällan ställs det till med fest, och vad är bättre än att festa i solnedgången?

Akterbaren ligger högst upp och längst bak på fartyget, utsikten härifrån är extraordinär. Njut i kvällssolen av en kall öl och trevligt sällskap. Låt ögonen vila på Norrmalm, Stadshuset, Riddarholmen, Hötorgsskraporna, Västerbron och en massa vatten. Här sitter ni i händelsernas centrum och det känns verkligen. Se solen gå ner och gå upp i ett svep… mmm


Bar & Entré

Barpriser

Cider 59 SEK
Drink 107 SEK
Shot 80 SEK
Öl 59 SEK

Entré & Garderob

Entré -00.00 150 SEK
Entré 21.00 - 00.00 120 SEK
Entré söndagar -00.00 Fri entré SEK
Entré söndagar 00.00- 100 SEK
Garderob 20 SEK

Vimmel

Kontakt

  • Patricia
  • Söder mälarstrand, Kajplats 19, 11825, Stockholm, Stockholm
  • 08-743 05 70
  • info(a)patricia.st

59.321003 18.065391