Lägg till företag

Det är gratis

Att lägga till ett företag är helt gratis. Det kostar inte och kommer inte heller att kosta senare. Det är helt kostnadsfritt. Du kan lägga till hur många aktörer/företag och evenemang du vill - det kostar ingenting.

Det är enkelt

Att lägga till ett företag på fekke.se är busenkelt. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto hos oss. Kontot ger dig tillgång till vår kontrollpanel där du kan skapa en profil för ditt/dina företag och evenemang. I kontrollpanelen får du en bra översikt över dina företag på sidan och alla dina evenemang.

Steg för steg: såhär går det till

  1. Du kontaktar oss via mail eller kontaktformuläret
  2. Vi ringer upp dig eller den kontaktperson du angett
  3. Vi mailer dina kontouppgifter till dig / den ansvarige
  4. Klar! Nu är det bara att logga in, skapa en profil och visa hur fantastiskt ditt företag är!

Vad du kan göra med ett konto hos oss

Med ett konto på fekke.se ser du inte bara till att du och ditt företag syns för rätt publik, du tar även full kontroll över hur ditt företag presenteras här på sidan. Och vi gillar företag som är angelägna om att presentera sina bästa sidor! Med ett konto hos oss kan du som ägare eller ansvarig redigera all information och alla bilder på din profil. Ta bort, lägg till eller ändra innehåll. Du har kontrollen och väljer vad som ska publiceras. Med vårat verktyg får du en översikt över dina evenemang och dina företag i vår kontrollpanel.

Detta kan du göra med ett konto

  • Lägga till ett eller flera företag
  • Redigera all information på ditt företags profil
  • Lägga till / ta bor bilder på ditt företags profil
  • Lägga till evenemang
  • Få en översikt över dina företag och evenemang
  • En kvalitétsstämpel på din profil som intygar att informationen är uppdaterad och korrekt

Frågor?

Ring oss på 073-642 29 37 eller maila oss på info@fekke.se

Kom igång idag

För att snabbast komma igång bör du skriva till oss via vårat kontakformulär. Bifoga ingen detaljerad information om ditt/dina företag, det får du möjligenheten att lägga till och redigera sedan. Berätta istället översiktligt om ert företag och varför ni vill skapa ett konto hos oss och vad ni förväntar er få ut av vår tjänst. Bifoga även ett telefonnummer och referera till en kontaktperson så återkommer vi så snart vi registerat detta.